Monday, November 30, 2009

Terlampau Emosi


arini dah ari ke berapa aku dok umah pun aku tak tahu.
kawan2 jgn tanye.
aku tak nak kire.
:p

kadang-kadang org pelik dgn sikap aku ni.
kenapa suke dok umah?
(sampaikan ade yg tanye soalan macamni.ish)
cube bagitau aku mane tempat yg plg bahagia selain dekat umah sendiri?
mesti kawan2 pernah dgr kate2 ni..
"rumahku,syurgaku"
kan?
jadi aku anggap kawan2 semua dah tau la jawapan aku utk soalan td tu ye.
=)








lalalalalalalaa~~
itu la perasaan seseorg yg suke dok umh macam aku ni.
ade tak yg same perasaan macam aku ni?
kalau ade.
leh join aku.
kite wat group "pencinta rumah"
nak tak?
:D



oleh itu.
jgn kacau org yg sedang bergumbira di rumah ni.
(",)
"ketenangan adalah hak milik setiap insan"
(kalau rase macam pernah dengar ayat ni,diam2 sudah tau)



kawan2..
even
aku kat umah ni.
tak bermaksud aku lupekan pada yg tak ade di dlm umah.
tak bermaksud aku lupekan pada yg tak ada di dpn mata.
tak bermaksud aku lupekan pada dunia luar.
ok?
jadi.
jgn nak ngate aku ni katak bawah tempurung pulak ye.
:-)



sebab tu la..
even
aku dok umah.
aku tak lupe utk mengupdate aku nye blog.
even aku tak ade cerita.
tapi ngade-ngade nak gak bercerita dkt sini.
:p



cume satu je aku lupe.
terlupe nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA.
even macam dah terlambat sikit.
tapi tak apelah.
aku nak gak bagi ucapan tu.
;)




4 comments:

H bkn name sbnr said...

duduk rumah lama2 xpe,tapi jangan asik makan je kerja (",)

spOngebOb kUniNg said...

H bukn name sbnr..

eleh,nmpk sgt ade bdk jeles dgn yan sbb dpt dok umah lame2..haha.

:p

an - gah said...

aku nk join kelab pecinta umah..
aku dah dok umh start 16 april 2009
tak penah tinggal
haa~

spOngebOb kUniNg said...

an-gah...

yeah!!
selamat datang an-gah!!!
:p

Related Posts with Thumbnails