Wednesday, November 25, 2009

KE"glamor"AN

nak tanye..

pernah tak terasa diri sendiri ni glamor?

aku memang suke mulakan dgn bertanye kan? (tengok.baru kate.aku tanye lg).org kate aku ni byk cakap.tapi kadang-kadang org kate aku ni pun byk gak tanye nye.pedulik lah.
( '_' )




diri aku ni konon2 glamor bile satu ari tu telefon umah aku berdering..(sbb bunyi nye ring,ring la) panggilan tu lebih kurang macamni.

"dik, keluar umah sekarang ade pos laju ni"

(terbukti sgt la posmen tu dah byk kali bg salam tp aku tak dengar.tu la problem bile aku suke sgt dgr radio kuat2 :p)




dgn perasaan yg cemas.aku pun ape lg.cepat2 la berlari pecut ala-ala shaolin soccer (bak kate org yg ngate aku la) menuju keluar umah utk ambil bungkusan pos laju tu.




maaf la ye.ada certain maklumat tu kena la dirahsiakan
:p



cemas aku terus lenyap bile aku dpt tau bungkusan pos laju tu rupe2 nye utk IZYAN.terkedu kejap.(sbb ni la 1st time aku dpt bungkusan yg sampul nye warna warni.(yelah.setahu aku barang utk pos mesti sampul warne coklat kan? kan?)




kalau kawan-kawan perasan, pic kat atas tu tercatat nama pengirim nye ialah IMRAN AJMAIN. (semua tak puas hati la tu aku dpt present dpd artis popular gitu :p) .tapi jgn la terlampau cepat nak bergosip kate aku ni seorang yg glamor.(tlg jgn sakit hati ye)




kawan baik aku time sejak sekolah rendah lg, FARAH MURSHIDAH yg kiut miut comel lote (puji dgn harapan pasni dpt present lg) tu la org yg disebalik nama Imran Ajmain tu.buat hati aku suspen je tertanye-tanye siapakah gerangan yg bagi aku pos laju tu.hurm.(siap la kamu nanti.akan aku balas semule :p)





ni la present nye..dipos laju gitu
(",)




bile aku tengok patung ni.jgn ditanye tu patung ape.sbb aku pun tak dpt nak cam dari mane die tercipta.tapi die berjaya buat aku terus tak jadi nak marah dgn kamu, wahai sahabatku.terima kasih ye utk present yg cute ni + kedengkian kamu terhadap aku yg selalu suke buat aku tertanye-tanye tu.



ish.tetibe aku terasa rindu dgn kawan2 aku time sekolah rendah dulu.memang zaman keselekehan aku tu la yg sentiasa jadi kenangan comel utk aku :)



guru kesayangan kami .:cikgu Rosita Husin:.
*kawan2, jgn marah ye aku glamorkan muke kamu semua disini.




baru aku sedar bahawa aku ni dah melepasi alam persekolahan dgn jaya nye.(lor.lambat betul).itulah saat2 yg tak mudah utk dilupekan. lagi2 bila kite semakin membesar...dan BESAR ni. (",)


6 comments:

xeea said...

hepi beday yanmokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

an-gah said...

an-gah tgh bengkel....huhuhuh
epi bedayy

spOngebOb kUniNg said...

xeea..

thx alg!!
thx utk present tu ye.
hee~

spOngebOb kUniNg said...

an-gah...

thx agh!!
thx utk jeans tu ye.
:))

H bkn name sbnr said...

tggu present dr H eh.
(tp xtau nk bg pe)
hehe

spOngebOb kUniNg said...

H bukn name sbnr..

hoyeh2!!
yan nak mknn yg plg mhal tau.
hehe.

:))

Related Posts with Thumbnails