Monday, November 9, 2009

HAHA.blueekk..:P


(saje nak start dengan wajah ni :P)



macam cerita aku yg lepas...aku kate mood aku sangat tak baik minggu ni..tp "minggu ni" yg aku maksud kan tu dah TAMAT! sbb..arini la baru semua tu pergi..aku dah buat ape yg aku mampu..aku dah buat yg terbaik..sekarang ni cume bertawakal saje.


kawan-kawan...


ape perasaan nye bila org tu dah abis mengharungi cabaran yg paling ditakuti oleh org yg bergelar student? aku la student yg dimaksudkan sekarang ni..kalau dah aku kata macam tu..tak payah la korang tanye lg..nanti buat sakit hati je (terutama nye student yg belum TAMAT exam la).haha.



nak tau tak..malam ni aku sangat free smpai kan aku boleh layan cite kartun yg selalu my mom said cite tu tak sesuai utk peringkat umur macam aku..bukan niat aku tak nak dengar cakap ibu ku yg ku sayangi tu..tapi disebabkan kartun ni berjaya menambat hati aku di kala aku kebosanan.tanpa buang mase.aku pun ape lagi...








haha.(ni la gelak2 yg slalu terjadi bile aku layan cite kartun shinchan tu)..sebenar nye,ni lah salah satu cite yg buatkan aku ni terase mude.(sbb tu my mom said cite ni tak sama level dgn umur aku.sbb aku ni suke perasan yg aku ni budak2).haha.tp aku sgt suke kan nye..aku sgt suke gaye shinchan ckp..gaye die gelak..(mesti kawan2 yg tak TAMAT exam lg tu jeles dgn aku sekarang ni kan :P)




aku bukan ape..




saje nak buat student2 (terutama nye kpd yg baru nak mula exam tu) terasa tercabar dgn aku ni..aku nak bagi semangat dekat student2 tu..supaya..STUDY RAJIN2..lepas exam nanti boleh join aku tengok shinchan eh.



p/s : jgn jeles dgn aku yg sekarang ni sangat free sampai kan tak tahu nak buat keje ape dah :P



haha.

4 comments:

shahmi said...

x adil.. x ssuai dibace utuk umum.
cian org2 yg lom abih exam. post ni ptut di tarik smule..hahaha

bell said...

huk!!ampeh yan...
waaaa...aku x abeh3 lg ni...nexwik bru nk abeh

spOngebOb kUniNg said...

shahmi..

tu mkne nye ko jeles ngn aq yg dh abis exm ni kn? kn?
hahahaa..
spe suh bce blog aq..
kn dh wt ko geram..
tp klu ko nk tau..
aq xkn delete entri yg hot ni..

:P

spOngebOb kUniNg said...

la..
bell ni..
(sbnr nye spe bell ni)
caiyuk2!!
aq bg semangat la tu..
bukn wt ko skt ati..
haha.

Related Posts with Thumbnails