Thursday, April 8, 2010

Entah Kenapa

Saya tahu saya tak patut berada disini time ni. Kenapa sekarang? Entah. Tapi rasa rindu kepada mereka yang disayangi memang tak dapat nak dibendung lagi. Saya homesick. Maybe. ="(
(Aish..kememeh la 'saya' ni).

*kememeh = (T.T)





Makin dekat dengan hari yang buat jantung dug dap dug dap, makin mudah pula hati ni nak terasa hati. Huh, emosi ni datang tak kena masa yang sesuai la.


*****



Sambil sibuk aku tengok tulisan-tulisan dekat microsoft power point tu, sambil sibuk aku tekan-tekan kalkulator tu, sambil sibuk aku conteng-conteng dekat kertas tu, sempat jugak aku double klik dekat folder yang diberi nama "family pictures" dalam laptop aku ni. =))



Hasilnya?

Maybe gambar-gambar ni dapat tolong aku untuk lebih bermotivasi.

Sebab aku tahu mereka sangat hebat.

(",)






1 ) Konvo kak along-ya ku








2) Konvo kak an-gah ku







3) Konvo diri ku.


Coming soon
la ye...

(>.<)






Tapi nak yang lagi hebat tak??






4) Konvo ibu ku



Memang dari dulu lagi, mereka berjaya buat aku termotivasi.






*****







Memang serious.









Ya.
Aku rindu mereka.

(T.T)







* Semoga emosi ni kembali tenang dan bersemangat. Hiyak!!!   =)

3 comments:

xeea said...

lorrr... kan dah dtg belanje tomyam ari tu. homesick lagi? haih.

btw, along kopi-pes gamba mak abah tu. baru prasan, yg aku tade satu pun gamba konvo mak.

berusaha, yan mokkk!

azuaNi kasiraN said...

ala yan..jap lg hbs exam..ko balik la tangkak kesygn ko 2..hehe~~
ti jgn segan2 melawat ak..ngehngeh~

spOngebOb kUniNg said...

along...
jgn jeles.smlm mak abh nani agh dtg ukm ngn uia tapau kn mknn fevret.sedap!! hehe.

*alg, yan bru abs 2 paper arini.ad lg 6 paper.doakn yan eh!! =))



wani...
ye2..aq abis exm je trus blk tgkak.t aq mlawat ko skali.hehee.

Related Posts with Thumbnails