Wednesday, July 14, 2010

Bila Sudah Ketagih

Cett..dah bulan 7 ke? Asik lupe je yg aku ni ada blog. Dah dekat 2 bulan aku tak jenguk. Korang, please lah. Ingatkan aku selalu yg aku ni ada blog dan suruh aku rajin update. Huh. Terima Kasih.


*****


Amboi. Sila guna bahasa yg sopan ye.

"Assalamualaikum dan Selamat sejahtera"
(gaya macam pemberita nak mulakan kerja depan tv)


Sekarang.
Sesi imbas kembali.
Last entri 21 May 2010.
Entri sekarang 14 July 2010.
Owh, still dalam tahun yg sama. Takde lah lama sgt aku tak update kan? =p


*****

Maaf la. Saya banyak komitmen lain.
Serious. Saya busy dengan benda ni.
























PLANTS vs ZOMBIES


Apa yg buat aku makin addict?
Sebab ni.
























Kan comel tu.
Aku pun leh jadi gardener yg berjaya tau. Heh. (dengan nada penuh bangga)























Owh..suka nya! (",)
Nak yg lagi comel?

Bila dah pass semua level game ni..
Bunga dengan zombie yg comel tu akan nyanyi! Lagu dia dah la comel jugak.












































Adoii..berapa kali entah aku nak bagitau yg game ni comel. =)




*****


Sebenarnya aku malas nak cerita banyak. Sebab tu aku letak pic je. Kalau korang nak tahu apa yg comel sangat dengan game ni. Korang main lah sendiri. Gerenti, korang boleh jadi addict macam aku. Heh.


4 comments:

akheer_oren said...

ade crack die tak..
nakk

ShaHiRah HayAti said...

yan follow akak nye blog gak..hehehe... follow in fb to k..thanks...

nyway welcome back to blog world..hehehe

arifadela said...

setuju...
i'm once addict...
naseb baek da abes

spOngebOb kUniNg said...

akheer_oren : crack tu ape ye? hehe...game ni adik yg bg la.

kak ira : ok! thx kak!

arifadela : yey! kita serupa! =)

Related Posts with Thumbnails